Pinserit ry


Pinserit ry on valtakunnallinen, vuonna 1981 perustettu yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa. Yhdistys sai rotujärjestöoikeudet marraskuussa 2011. Toiminnan tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten pinsereiden jalostusta Suomessa, toimia aatteellisena yhdyssiteenä jäsenten keskuudessa ja edistää jäsenten koiraharrastusta. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan seuraamalla ja ohjaamalla jalostustoimintaa, järjestämällä keskustelu-, neuvottelu- ja koulutustilaisuuksia, näyttelyitä, kokeita, kilpailuja ja kursseja.

Pääset Pinserit ry:n kotisivuille TÄSTÄ

Liity jäseneksi!

Pinserit ry.n tehtävänä on pitää rotu terveenä, rodunomaisena sekä yhteiskuntaan sopivana seura- ja harrastuskoirana. Yhdistyksen jäsenenä voi tukea rodun hyväksi tehtävä työtä. Osallistumalla yhdistyksen toimintaan pääset osaksi pinseriyhteisöä, opit lisää omasta rodustasi ja voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan.

Jäsenyyteen liittyy etuja, joista pääset nauttimaan vain jäsenenä. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Snautseri - Pinserilehti on yksi niistä. Jäsenyys oikeuttaa maksuttomiin Koiran syntymäpäiväilmoituksiin (10-vuodesta lähtien) sekä koiran muistoilmoitukseen. Lehden ilmoitushinnoista jäsen saa 50%:n alennuksen. Jäsen on oikeutettu tapahtumien jäsenhintoihin. Jäsen voi ilmoittaa koiransa Vuoden Koira-kisaan ja koiran saavuttaessa FinnSieger-ehdot saa anomuksesta maksuttoman tittelin.

Liity jäseneksi TÄSTÄ

Pinserit ry -  Tarinoita pinsereistä
Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!